Share this opportunity:

EMMA PP, een particuliere missie

EMMAP PP staat voor EMMA Particuliere Projecten. Gericht op mensen met de ambitie en middelen om hun huis naar hun hand te zetten, maar geen tijd hebben om daarmee aan de slag te gaan. Omdat zij opkijken tegen het gedoe, het gesteggel, de tegenvallers en het ‘erbovenop moeten zitten’ dat (letterlijk) elke ervaringsdeskundige herkent.

Dit heeft EMMA PP geïnspireerd tot een bevlogen missie: het realiseren van particuliere ‘verbouwingen zonder omkijken’ tegen dezelfde kosten als bij de traditionele aanpak. Omdat het anders kan, maar ook omdat het anders moet. Met achter deze missie een bevlogen architect: Ir. Jurg Hertog.

Jurg (1973) studeerde kunstgeschiedenis in Leiden en behaalde met een eervolle vermelding zijn ingenieursdiploma aan de TU Delft. Hij realiseerde vervolgens (rijks)monumentale projecten in Nederland, Frankrijk en België en ontwikkelde daarmee een specialisme in technisch en architectonisch bijzonder zorgvuldige projecten. Naast zijn bouwactiviteiten is Jurg actief geweest als Liaison officer voor het ministerie van Buitenlandse zaken en als gastdocent bouwtechniek en architectuur aan de Technische Universiteit te Delft.

Jurg Hertog is de oprichter van het het Amsterdamse architectenbureau EMMA en dus ook de man achter EMMA PP. De ideale partner voor zowel opdrachtgevers als eindgebruikers, vanwege een bewuste combinatie van elkaar versterkende expertises.

Jurg